Bedrijfsprofiel

Goed schilderwerk gaat jaren mee. En daar komt veel meer bij kijken dan u in eerste instantie denkt. Bent u op zoek naar een flexibel en betrouwbaar schildersbedrijf dat hoogwaardige kwaliteit garandeert, dan bent u bij Schildersbedrijf Anne Dijkstra te Donderen aan het juiste adres. U kunt rekenen op een kwalitatief goed eindresultaat, waar u jaren mee vooruit kunt.

Buitenwerk
Na verloop van tijd heeft de buitenkant van uw woning of bedrijfspand onderhoud nodig. Schildersbedrijf Anne Dijkstra weet precies welke stappen ondernomen moet worden om te zorgen dat de buitenkant er weer uitziet als voorheen en hij helpt  u graag met de uitvoering hiervan.

Binnenwerk
Goed en strak schilderwerk is belangrijk voor de uitstraling van uw woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoor. Een ervaren schilder zorgt ervoor dat uw huis of bedrijf weer de uitstraling krijgt zoals voorheen of zelfs een compleet nieuwe look krijgt. Denk hierbij aan het schilderen van bijvoorbeeld wanden, plafonds, deuren, kozijnen of het uitvoeren van behangwerk.

Offerte
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte.