Werkzaamheden

Schilderwerk
Zowel voor binnen- als buitenschilderwerk bent u bij Schildersbedrijf Anne Dijkstra aan het juiste adres, of het nu gaat om renovatie, nieuwbouw of onderhoud. Wij werken met de beste producten, zodat u verzekerd bent van optimaal schilderwerk.
Met onze ruime ervaring op het gebied van schilderwerk kunnen wij vrijwel alles, van het schilderen van monumentale panden tot het schilderen van een  nieuwbouwwoning. 
Wij adviseren u natuurlijk ook graag bij het uitkiezen van de juiste kleuren en  materialen, passend bij uw persoonlijke wensen op het gebied van schilderwerk.

Behang
U kunt via ons behang bestellen om zelf aan te brengen maar u kunt het natuurlijk ook door ons laten aanbrengen. We verzorgen alle denkbare behang en wandbekledingen voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers.
Zo werken we regelmatig met het traditionele behang, maar ook vinyl behang, foto behang, exclusieve wandbekleding op basis van textiel of vinyl en het glasweefsel behang.

De laatste trend in wandbekleding is glasweefsel behang aanbrengen. Glasweefsel is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een speciale voorbehandeling ondergaan. Het is extra sterk en milieuvriendelijk en het kan zonder inweektijd op de wand worden aangebracht. Doordat het kleine gebreken in de ondergrond verbergt, zal het resultaat vrijwel altijd perfect zijn. Glasweefsel is toepasbaar als ondergrond voor bijna elk type muurverf en verschillende andere verftechnieken.

Reinigen
Door het met enige regelmaat (laten) reinigen van het schilderwerk kan het schilderwerk wel tot 2 jaar langer meegaan.
Schildersbedrijf Anne Dijkstra kan dit reinigen voor u verzorgen en gelijktijdig ook controleren hoe uw schilderwerk ervoor staat.

Houtrotreparatie
Werd er vroeger nog een nieuw kozijn geplaatst wanneer er een stukje rot hout in voor kwam, tegenwoordig kan er met behulp van 2-componenten Epoxy reparatiemiddelen een perfecte reparatie plaatsvinden welke na het aanbrengen van een verfsysteem onzichtbaar verdwijnt.

Inbraakschade, lekkages en brandschade
Uiteraard een erg vervelende situatie voor u. Ik kom bij u inspecteren en maak voor u een offerte die u bij de verzekering kunt indienen. Na goedkeuring zal Schildersbedrijf Anne Dijkstra de herstelwerkzaamheden  in overleg zo snel mogelijk uitvoeren.